Barbering

Lux shave

En lyxig djuprengörande och mjukgörande ansiktsbehandling som förbereder huden för en slät och följsam rakning utan irritation. Klippning och styling av håret från en av våra professionella frisörer, ansiktsrengöring, ångbad, peeling , ansiktismask, massage och rakning efter önskemål. (trådning och vaxning är ett tillägg)

Sleek shave

Slätrakning. Ångbad, massage med infinatura ansiktsolja, rakning av ansikte och hals (trådning, vaxning av bryn är ett tillägg)

Clean shave

Formrakning av skägg. Varmhandduk, ansiktsolja ingår.

Dry shave

Formning av skägg med maskin.

Boka direkt

Priser

Lux shave 1750:-
Sleek shave 720:-
Clean shave 450:-
Dry shave 399:-

Alla våra priser är från priser. Priset kan variera

Bryn & Fransar

Vi erbjuder brett utbud av professionella bryn- och fransbehandlingar för att framhäva din naturliga skönhet. Vi erbjuder allt från precisionsformning och färgning av bryn till förtrollande fransbehandlingar som ger dig en glamorös look.

Våra expertstylister använder tekniker som trådning och färgning för att skulptera och definiera dina bryn enligt dina önskemål. För de som vill ge sina fransar extra volym och intensitet, erbjuder vi även fransförlängning och franspermanent för långvariga resultat som lyfter din ögonkontur.

Trådning av bryn

Trådning är en väl beprövad metod med sitt ursprung från Mellanöstern. Med en stark bomullstråd formar vi dina ögonbryn till perfektion. Metoden är enkel, kvick och du får en mer tydlig form på brynen.

Boka direkt

Priser

Formning /trådning av bryn fr.250:-
Färgning bryn 250:-
Färgning fransar 250:-
Bryn formning + brynfärg 360:-
Bryn färg + fransfärg 400:-
Bryn färg + fransfärg + brynformning 540:-
Trådning överläpp 150:-
Trådning ansikte 450:-
Trådning hals 300:-
Fransförlängning 1200:-
Franspermanent 1000:-

Alla våra priser är från priser. Priset kan variera

Färgning

Ge ditt hår nytt liv och lyster. Välj mellan bottenfärg för att fräscha upp dina rötter, helfärgning för en total makeover eller nyansering för att ge din befintliga färg extra djup och dimension. Med våra professionella tekniker kan du vara säker på att få ett resultat som passar din stil och personlighet. Låt oss hjälpa dig att uppnå den perfekta nyansen för att komplettera din look. Besök oss för en färgbehandling som får dig att stråla!

Boka direkt

Priser

Bottenfärg fr.750:-
Helfärgning fr.1100:-
Nyansering fr.800:-

Alla våra priser är från priser. Priset kan variera

Klippning

En klippning är inte bara en klippning det är en skapelse som vi skräddarsyr efter dina önskemål men också efter ansikts och huvudform. Vi tar en stund i stolen och går igenom vad just dina önskemål är.

Tvätt, huvudmassage och styling ingår alltid.

Boka direkt

Priser

Kort hår från 470 kr
Mellanlångt från 600 kr
Långt från 750 kr
Modern/ avancerad från 600 kr

Alla våra priser är från priser. Priset kan variera

Kreatinbehandling

Vill du spara ut till längre hår? Få ett friskare och starkare hår? Prova då vår keratinbehandling!

Vad är en keratinbehandling? Det är en behandling som återbygger och gör håret friskt igen.Keratin är något som alla har i sitt hår, ett protein som gör att håret inte går av utan blir mer slitstarkt. Utan keratin eller för lite keratin i ett hår blir håret torrt, frissigt och kan lätt gå av. Med en keratinbehandling återgäldar man detta problem.

Boka direkt

Priser

Reparera fr.1000:-
Antifrizz behandling fr.1500:-
Rakare hår fr.2500:-

Alla våra priser är från priser. Priset kan variera

Slingor

Våra fantastiska hårslingor ger dig en trendig och personlig look! Med vårt skickliga team av stylister kan du vara säker på att få hårslingor som passar perfekt till din stil och personlighet.

Vi erbjuder ett brett utbud av tekniker och färger för att skapa mångsidiga effekter, oavsett om du föredrar diskreta naturliga slingor eller vågar dig på något mer djärvt och trendigt. Våra experter arbetar med noggrannhet och precision för att säkerställa att varje slinga är perfekt placerad och harmonierar med din naturliga hårfärg.

Boka direkt

Priser

Shoe shine fr.800:-
Slingor Basic fr.1000:-
Standard fr.1500:-
Hightech fr.2000:-
Balayage 1000 kr/timme
Lowlights fr.1000:-
Färgkorrigering fr.3000:-

Alla våra priser är från priser. Priset kan variera

Starlife

Bli ordentligt omhändertagen med våra personliga tjänster för hår och makeup. Vår passionerade personal strävar efter att skapa en glamorös och förtrollande upplevelse för dig. Från vackra stylingar och bröllopspaket till skonsamma permanentbehandlingar – låt oss ta hand om dig och ge dig den strålande looken du förtjänar. Hos oss är du alltid i centrum, som den stjärna du är!

Boka direkt

Priser

Föning fr.380:-
Styling fr.850:-
Uppsättning fr.1500:-
Make up fr.1000:-
Bröllops paket hår & make fr.3000:-
Permanent amoniaksfri fr.900:-

Alla våra priser är från priser. Priset kan variera